Hua Han oor-acupunctuur stimulator
Hua Han oor-acupunctuur stimulator

HUA HAN Earacupoint Stimulator - Acupunctuur bij u thuis zonder naalden - Eenvoudig en gebruiksvriendelijk - Snel en goed effect

Artikelnummer

6000A 

Verzendkosten

€ 5,00 

EAN

 

€ 275,00 *
€ 35,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

HUA HAN Earacupoint Stimulator 

- Accupunctuur bij u thuis zonder naalden
- Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
- Snel en goed effect

Hua Han is een laag frequente acupunctuur stimulator die de traditionele Chinese geneeskunde en de moderne technologie verenigt. Het Hua Han apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en geeft iedereen de kans om dagelijks thuis een acupunctuur behandeling te krijgen zonder naalden die niet pijnlijk is.
Het behandelingsprincipe van de Hua Han technologie is gebaseerd op het recent wetenschappelijk onderzoek dat aantoonde dat de elektrische weerstand van een ooracupunctuurpunt bij ziekte of pijn tussen de 10 en 50 keer lager ligt dan in gezonde toestand. Dat betekent dus dat bij een verstoring van een bepaald orgaan, weefsel of gewricht deze verstoring ook te meten zal zijn in het oor. 

Het Hua Han apparaat meet en regulariseert deze verstoringen automatisch: de ooracupunctuurpunten met een lagere weerstand (= bij ziekte of pijn) worden gedetecteerd door het apparaat en er wordt automatisch een stimulus gegeven om de normale elektrische weerstand in het oor opnieuw te bereiken. Op deze manier wordt het lichaam opnieuw geregulariseerd en kunnen uw klachten verdwijnen. 


Wat is ooracupunctuur?

Acupunctuur is een geneeswijze die ongeveer 3500 jaar geleden haar oorsprong kende in China. De oorspronkelijke naam was Zhenjiu wat acupunctuur en moxa betekent. De term acupunctuur is afgeleid van de Latijnse woorden acus (naald) en punctura (steek). Deze traditionele Chinese geneeskunde herstelt de energiedoorstroming waardoor spontaan een natuurlijk genezingsproces kan optreden. 

Ooracupunctuur is een microsysteem van acupunctuur en werd in 1957 ontwikkeld door de Franse dokter Paul Nogier. Hij behandelde met succes uitstralingspijnen via een ooracupunctuurpunt. Na dit eerste succes bracht deze dokter meer dan 300 reflexpunten van organen, gewrichten en weefsels in kaart. Via deze ooracupunctuurpunten kunnen dezelfde pijnen en ziektes behandeld worden als met de traditionele acupunctuur. Onderzoek toonde aan dat de stimulatie van ooracupunctuurpunten een rechtstreekse invloed heeft op bepaalde hersenzones waardoor een gevoelige pijnvermindering optreedt. 


Gewonnen prijzen

Hua Han oor-acupunctuur stimulator Dat Hua Han internationaal erkend wordt blijkt ook uit het winnen van diverse beursprijzen: ◾Gouden medaille voor Professor Zheng Mingde - Eureka Brussel, 2003
◾Gouden medaille New Thought Invention Project (Iena) Nürnberg, 1995
◾Special honor price Salon international de l’invention (Concours Lépine) Parijs, 1992
◾Best Product of consumers award China, 2003


Voordelen 
◾Pijnloze behandeling zonder naalden
◾Dagdagelijkse thuisbehandeling
◾Geen gekende neveneffecten
◾Snel resultaat
◾Geraamd slaagpercentage van behandeling: 92%
◾Uitgetest en aanbevolen door gerenommeerde professoren
◾Jaarlijks verkoopcijfer in Azië van 400.000 apparaten
◾Al succesvol in Amerika en Australië
◾Betaalbaar


Handleiding

Lees eerst aandachtig de waarschuwingen en de gebruiksaanwijzingen alvorens de Hua Han te gebruiken.

Waarschuwingen

- Raadpleeg eerst uw arts bij ernstige klachten of ziekten alvorens de behandeling met Hua Han te starten.
- Niet gebruiken bij kinderen onder de drie jaar.
- Niet gelijktijdig gebruiken met medisch elektrisch materiaal.
- Niet gebruiken bij het dragen van een pacemaker.
- Niet gebruiken bij hartritmestoornissen of andere hartpathologieën.
- Lichaamspleisters niet kleven op of rond het hart.
- Hou het apparaat buiten het bereik van kinderen.
- Na gebruik de stroom van het apparaat uitschakelen en de stekker uit het stopcontact halen.
- De adapter is enkel voor het gebruik van de Hua Han.
- Contact met vochtige omgeving of water vermijden.
- Reinig de oorstimulators na het gebruik met een weinig water.
- Plaats de beschermende film terug op de lichaamselektrodes na het gebruik.


Hua Han oor-acupunctuur stimulator 
Het gebruik van de ooracupunctuur stimulators 
Plaats de schakelaar aan de rechter zijde van het apparaat op de ‘stimulate’ positie (naar boven). Plug de twee output elektrodes respectievelijk in de twee ooracupunctuur stimulators die passen in de vorm van uw oor. Controleer of deze goed bevestigd zijn. Reinig eerst het oppervlakte van de oren met water en bevochtig de ooracupunctuur stimulators met een weinig water voor een betere en zachtere geleiding. Plaats deze dan in uw oor. 

Hua Han oor-acupunctuur stimulator
Voor een betere bevestiging van de stimulators in je oor, kan de hoofdband geplaatst worden op deze stimulators. Zo blijven deze mooi op hun plaats. Als de stimulators goed aangebracht zijn in het oor, kan het apparaat aangezet worden door de on/off schakelaar in te drukken. Verhoog na vijf seconden langzaam de intensiteit tot je de stimulatie voelt in het oor. Dit mag niet pijnlijk of onaangenaam aanvoelen. 

Het is normaal dat de stimulatie in beide oren anders aanvoelt. Eenmaal je aangepast bent aan de stimulatie, kan de intensiteit nog voorzichtig verhoogd worden tot de stimulatie duidelijk gevoeld wordt maar niet als pijnlijk ervaren wordt. 
Deze ooracupunctuur stimulatie twee à drie keer per dag toepassen gedurende twintig à dertig minuten. 


Het gebruik van de lichaamselektrodes

Hua Han oor-acupunctuur stimulator Plaats de schakelaar aan de rechter zijde van het apparaat op de ‘stimulate’ positie (naar boven). Plug de twee output elektrodes respectievelijk in de twee lichaamselektrodes. Verwijder de beschermende folie van de lichaamselektrodes en plaats deze elektrodes op de pijnlijke plaatsen of op de betreffende acupunctuurpunten. Controleer of deze goed bevestigd zijn. 
Als de stimulators goed aangebracht zijn, kan het apparaat aangezet worden door de on/off schakelaar in te drukken. Verhoog na vijf seconden langzaam de intensiteit tot je de stimulatie voelt. Dit mag niet pijnlijk of onaangenaam aanvoelen. Het is normaal dat de stimulatie in beide zones anders aanvoelt. Eenmaal je aangepast bent aan de stimulatie, kan de intensiteit nog voorzichtig verhoogd worden tot de stimulatie duidelijk gevoeld wordt maar niet als pijnlijk ervaren wordt. 


Reinigen of veranderen van elektrodes of stimulators

Hua Han oor-acupunctuur stimulator Als de oorstimulators of lichaamselektrodes na bepaalde tijd vuil worden door intensief gebruik, kunnen deze gereinigd worden met water en gewoon laten drogen. Het is aan te raden deze niet te reinigen met alcohol. Bij het vernieuwen de lichaamselektrodes, gaat men als volgt te werk. Verwijder de oude klever van de elektrode. Neem dan een nieuwe klever en verwijder langs één zijde de beschermende folie. Kleef deze dan op de zwarte zijde van de elektrode. 


Gebruikersvriendelijk

Hua Han adviseert bij aanvang een dagelijkse behandeling van minimum twintig minuten, bij voorkeur tweemaal per dag.
Het apparaat is zo gebruiksvriendelijk dat het u niet stoort bij de beoefening van uw dagelijkse activiteiten. 
U brengt de stimulator aan in het oor en verhoogt de intensiteit tot u de stimulatie voelt. Een gunstig effect kan snel worden bereikt.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.