Top

Water ionizer PTV-KL

Nieuw
  • Water ionizer PTV-KL
345,00
per stuk

Water ionizer PTV-KL

Dit model ionizer levert na ionisatie zowel alkaline water met zilverdeeltjes als acide (zuur) water. Dubbele werking met vele toepassingen, zowel voor uzelf als om uw leef- of werkomgeving te reinigen. Met deze compacte en draagbare water ionizer geeft u uw lichaam krachtige antioxidanten die gezondheidsklachten helpen voorkomen en u vitaal en energiek maken en houden. 

en mineralen uit voedsel

Wat is geïoniseerd alkaline water en hoe werkt het precies?

Geïoniseerd alkalisch water is water dat door middel van ionisatie verrijkt en verbeterd is. De actieve werking ervan ontstaat door normaal kraanwater op elektrische wijze te beïnvloeden. Dit gebeurt in de zogenaamde elektrolysekamer van de waterionisator, waar een cathode (min) en een anode (plus) het zure water van het alkaline (basische) water scheiden en zowel de structuur als de pH-waarde ervan veranderen.

Dit water beschikt over een zeer sterke antioxiderende werking vanwege een laag negatief redoxpotentieel. De hoge alkalische pH-waarde van geïoniseerd alkaline water helpt ter ondersteuning van een gezond zuur- base evenwicht van uw gestel. Dit is weer van algemeen belang voor de vitaliteit van uw lichaam. Niet alleen uitstekend geschikt voor thuis en werk, maar ook van toegevoegde waarde in de horecakeuken, als u geregeld sportieve prestaties levert en in het algemeen als onderdeel van een gezonde leefstijl. Zeer geschikt voor u en uw omgeving want ook dieren en planten profiteren ervan.

Specificaties: inhoud 1,5 liter, afmetingen 190x160x200

gebruiksaanwijzingStuur naar een vriend
@
@