Watersysteem Watersysteem Watersysteem Watersysteem Watersysteem Watersysteem
Watersysteem Watersysteem Watersysteem Watersysteem Watersysteem Watersysteem
Watersysteem
Vitalisering van het leidingwater. Zie verdere beschrijving van een artikel uit de stentor, over wildgroei van antennes

Artikelnummer

1003a

Verzendkosten

€ 5,00

€ 415,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Vitalisering van het leidingwater


Het drinkwater wat wij drinken,lijkt ogenschijnlijk van super kwaliteit.
De waterleidingsmaatschappijen doen op hun manier hun best, om het drinkwater te zuiveren.Dus verwacht je als je de kraan open draaid, heerlijk drinkwater. Niets is minder waar. Vaak heb je zoiets, wat een vreemde smaaken automatisch drink je niet zoveel. Terwijl veel drinken van water, zo belangrijk is voor mens en dier. De oplossing die wij hier voor aanbieden, is echt heel eenvoudig en nog te betalen ook. HAPPINESS HARMONIZER EN 3 HARMONIZERS, samen gebundeld, om de hoofdleiding van het drinkwater.Vast maken met tape tire strip enz. Deze bundeling om de hoofdleiding heeft een 1000 voudige werking en kracht. De Happiness Harmonizer zorgt ervoor dat het drinkwater, omgepoold wordt van negatief, naar positief, en beschermd tegen alle vormen van electrosmog. De 3 Harmonizers tesamen kunnen er voor zorgen, dat de blauwdrukken van o.a. medicijnen , schoonmaakmiddelen, chemicalien enz., weggewerveld kunnen worden Deze 4 buizen tesamen zorgen er voor dat uw drinkwater weer smaakt, als een bergbeekje en weer heel gezond is. Automatische ga je dan ook meer drinken. Bij een boer boven  werden wij te hulp geroepen. Buiten dat er veel electrosmog was, smaakte het leidingwater heel smerig, vertelde de boer ons.Hij had een waterzuiverings instalatie, wat een enorme investering was geweest. Na de bevestiging van de Happinenes Harmonizer Kaars en de 3 Harmonizers bij de hoofdleiding,vertelde hij verbaasd, wat smaakt dit water nu heerlijk! En gelijk hadden zijn koeien ook heerlijk gezond water. Overal waar deze 4 buizen om de hoofdleiding bevestigd worden, veranderd het gelijk in heerlijk water. Het  douchen wordt  een sensatie, want het water voelt heel zacht en energetisch. Bij een verffabriek zorgden o.a. deze 4 buizen ervoor, dat alle werknemers,weer heerlijk water kunnen drinken. Koffie en thee heeft dus ook een veel  aangename smaak. En de electrosmog heeft geen invloed meer op het drinkwater. Voor een zeer aangename prijs veranderd Uw leefbaarheid en geeft het rust. De prijs voor dit complete set is maar 415,-- euro.

 
Een artikel uit de stentor dinsdag 27 maart.
Het gevaar van straling wordt hier zeer pakkend weergeven.Straling antennes aan banden: onduidelijkheid over gevaar volksgezondheid

Het ministerie van Economische Zaken overweegt om straling van zendmasten landelijk aan banden te leggen. Door de uitrol van 5G wordt een wildgroei aan antennes verwacht, onder meer in lantaarnpalen en bushokjes. Dat levert mogelijk gevaar op voor de volksgezondheid.

5G kan werken op een hogere frequentie. Dat betekent meer capaciteit, maar het bereik van een antenne is minder. Daardoor zullen er veel meer kleine zenders nodig zijn, die overal in het straatbeeld zullen verschijnen

woordvoerder ministerie van Economische Zaken

In een document van het ministerie van Economische Zaken staat dat ‘wordt overwogen om normen voor elektromagnetische velden vast te leggen’. Nu gelden nog geen landelijk vastgestelde limieten voor de straling die vrijkomt bij zendmasten.

,,Door de uitrol van het nieuwe 5G-netwerk verwachten we de komende jaren meer antennes in het straatbeeld”, licht een woordvoerder van het ministerie toe. ,,Nu zie je de antennes op masten, daken van flats en andere hoge gebouwen. Daar gaan veel meer ‘small cells’ bijkomen, denk aan antennes in lantaarnpalen, bushokjes en reclamezuilen.”

Volgens de woordvoerder ‘doet dat ook iets met de straling’. ,,Wij willen zoveel mogelijk zekerheid voor burgers dat elektromagnetische velden van de antennes geen bedreiging vormen voor de gezondheid in de leefomgeving, ook als er sprake is van meerdere antennes in de directe omgeving.”

Eind vorig jaar waarschuwden 180 wetenschappers uit 36 landen voor de mogelijke risico’s van het nog te bouwen 5G-netwerk. De stralingsdichtheid gaat flink stijgen, maar de gevolgen voor de volksgezondheid zijn onbekend. De wetenschappers stellen dat uit sommige onderzoeken blijkt dat er een verband is tussen straling en hersentumoren, Alzheimer en onvruchtbaarheid bij mannen.

'5G belangrijk voor toekomst'

Ondanks die waarschuwing is staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken stellig van plan in 2020 een landelijk 5G-netwerk uit te rollen. Volgens haar is 5G belangrijk voor de toekomst van onder meer zelfrijdende auto’s, drones en razendsnelle internetverbindingen op mobieltjes.

Gemeente beoordelen nu of ergens een nieuwe zendmast mag komen. Al in 1999 werd een Europese richtlijn met limieten voor elektromagnetische velden opgesteld, maar die is in Nederland niet wettelijk ingevoerd. ,,Het is niet zo dat er nu geen rekening wordt gehouden met straling, daar letten gemeenten op, op basis van een convenant met telecomproviders”, zegt de woordvoerder van het ministerie.

Over de grens strengere normen

Uit een vergelijkend onderzoek door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) – in januari dit jaar – blijkt dat Nederland tot een kleine groep landen in Europa behoort waar nog géén landelijk vastgestelde limieten gelden voor straling van telefoon zendmasten. De meeste Europese landen houden zich aan de Europese richtlijn, maar in bijvoorbeeld Belgisch Vlaanderen is de overheid veel strenger: in de buurt van scholen en verzorgingshuizen mag de stralingskracht van een telefoon zendmast slechts 7 procent van de EU-norm zijn.

Ook in landen als Italië, Luxemburg, Polen en Kroatië zijn de normen aanzienlijk strenger dan in Nederland. De verschillen zijn groot, omdat wetenschappelijk onderzoek nog niet onomstotelijk heeft vastgesteld dat straling van zendmasten ongevaarlijk is voor de volksgezondheid.

'Weinig bekend over gezondheidseffecten op lange termijn'

Zo laat de GGD in Amsterdam weten dat ‘we niet zo veel weten over de lange termijn gezondheidseffecten (zoals kanker) van het wonen in een elektromagnetisch veld rond antennes voor mobiele telefonie’. Dat komt doordat de antennes er pas relatief kort staan. ,,De sterkte van deze velden is in het algemeen zo laag dat gezondheidsproblemen niet worden verwacht”, aldus de GGD. Sommige mensen zijn ervan overtuigd dat hun gezondheidsproblemen wel worden veroorzaakt door deze antennes. Zij meldden bij de GGD zeer uiteenlopende gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid en concentratieverlies.

Nederland telt op dit moment ruim 45.000 antennes voor mobiele telefonie (GSM, UMTS en 4G). Dat aantal stijgt de komende jaren enorm als het nieuwe 5G-netwerk wordt uitgerold. ,,5G kan werken op een hogere frequentie”, zegt de woordvoerder van het ministerie. ,,Dat betekent meer capaciteit, maar het bereik van een antenne is minder. Daardoor zullen er veel meer kleine zenders nodig zijn, die overal in het straatbeeld zullen verschijnen.”

Kinderleukemie

Voor hoogspanningskabels gelden in Nederland al wel strengere regels, omdat uit onderzoek blijkt dat er waarschijnlijk een verband is tussen de straling van hoogspanningslijnen en kinderleukemie. Daarom mogen er geen huizen of scholen dichtbij een hoogspanningslijn worden gebouwd.


 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies