Deep Sleep Groot
Deep Sleep Groot
Deze generator is ontwikkeld voor allerlel vormen van ontstekingen, ontspanning en ontgiften. Deze nieuwe uitvoering is nog nauwkeuriger en werkt daardoor nog beter!

Artikelnummer

2050

Verzendkosten

€ 5,00

€ 370,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
 370,00

Deep Sleep Generator Normaal

De Deep Sleep generator is een rustgevend apparaat. De naam zegt het al, deze delta frequenties, zorgen voor een diepe ontspannen slaap.
Al onze generatoren bevatten een infrarood lampje en een Mobiuslus.
De gebruiksaanwijzing is heel eenvoudig, gewoon aanzetten.
De generator gaat vanzelf de 8 delta slaap freqenties langs, in totaal 80 minuten . Dit herhaalt zich net zolang, totdat je de generator uitzet.

WAT DOEN DELTA-HERSENGOLVEN

Delta golven trillen 0-4 Hz. Deze golven zijn het sterkst aanwezig in diepe slaap. Als je in slaap valt, dan komt er eerst een periode waarin je veel Delta golven produceert. Daarna volgt de REM slaap en dan weer een periode met veel Delta golven.
Naarmate de nacht vordert, worden die periodes met Delta golven steeds minder lang.De delta golven zijn verbonden met de herstel stadia van de slaap. De Delta golven zijn ook verbonden met empathie, intuitie en zesde zintuig: een soort radar die op onbewust niveau uitzend en ontvangt. De persoon gebruikt het onbewuste deel van de hersenen, waarin archetypische beelden zijn vastgelegd.
Wanneer deze gestimuleerd worden verliest iemand het besef wat er om hem heen gebeurt en is er geen herinnering aan de activiteiten die uitgevoerd werden.

In de diepste lagen van Delta { 0-2HZ.} zijn er geen mentale plaatjes, hier worden ze gevormd. Ook is er geen besef van het fysieke lichaam. In de hogere lagen van Delta { 2-4 HZ. }, kun je dromen hebben waarin als het ware "wakker" bent en je voelt je verbonden met alles en iedereen.
Dit is het niveau waar de "dromen" profetisch van aard zijn. De meeste beelden die op dit niveau worden waargenomen kunnen werkelijkheid worden, in de materiele wereld.
Laat U verrassen en geniet weer van een weldadige slaap.

De prijs is :  Groot € 370,--
                   
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies