Top

Pure water Mini Classic-III

  • Pure water Mini Classic-III
899,00

PURE WATER Mini Classic-III


Het ideale apparaat voor een eengezinswoning

De Mini Classic is een compact, draagbaar en toch stevig destilleertoestel met een inwendige container. Ideaal voor één of twee personen. Dit apparaat heeft geen aansluiting aan de waterleiding nodig. De Mini Classic is ook ideaal om mee te nemen als u op vakantie gaat. Vul de container met water, steek de stekker in het stopcontact en direct begint de productie van vers, zuiver gedestilleerd water. Wanneer de cyclus is voltooid schakelt de destilleerder zich vanzelf uit. Het gedestilleerde water wordt opgevangen in een koelkastkan die bij het apparaat wordt geleverd. Dit toestel kreeg de hoogste kwaliteitsonderscheiding in zijn klasse door de bekendste Consumentenbond van America.

De Pure Water Mini-Classic III is een compact, mobiel destilleertoestel met een uitneembare kook-kamer om gemakkelijk te vullen en te reinigen. Met een capaciteit van ongeveer 3 liter per 3,5 uur cyclus is deze manuele destilleerder perfect voor alleenstaanden of kleine families. Het is ook zeer geschikt voor gebruik buitenhuis, bijvoorbeeld op reis of op de camping.
Het vereist geen water aansluiting.


Kwalitatieve constructie

De Pure Water mini classic is geconstrueerd van top kwaliteit roestvrij staal en voorziet in jaren betrouwbare werking met een minimum aan onderhoud. Hij is luchtgekoeld en voorzien van een unieke tijdschakelaar die het toestel automatisch uitschakelt aan het einde van een cyclus. Het apparaat steriliseert zich voortdurend terwijl het ingeschakeld is. Ieder Pure Water toestel is voorzien van verluchtingsventielen om organische en anorganische stoffen te elimineren. Aanvullend is een geactiveerde koolstoffilter bijgeleverd om eventuele overslag van gassen tegen te gaan. Bijgeleverd bij elk Mini Classic toestel is een "one-gallon" glazen bokaal met deksel voorzien.


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code