Protect Harmonizer (klein)
Protect Harmonizer (klein)
Steeds meer straling, hoogspanning, UMTS, dect-telefoons, GSM, draadloos internetten en draadloze tv. maakt ons kwetsbaar. Vooral mensen met een hoge gevoeligheid hebben hier last van.

Artikelnummer

1002a

Verzendkosten

€ 4,25

€ 50,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Het Protect buisje.
 
In deze tijd van veel electrosmog om je heen, is het fijn om iets bij je te dragen, wat je kan beschermen hiertegen.De straling van de UMTS masten,radar,Wifi,magnetron, elektrische verstelbaar bed, elektrische wekker, waterbed, mobile telefoon enz enz.. Zorgen voor een onnatuurlijke prikkeling. De uiteinden van de zenuwen worden 24 uur per dag geprikkeld.Als je in een oerkonditie bent, zal je niet zo gauw iets gaan mankeren. Maar als je b.v. een voetbalknie heb, gaat het niet meer over. Dit wordt je zwakke punt.Van het een komt het ander en je zit in de lappenmand.Ook met je nieren, in je nek{ stijve nek en schouders], onrustig slapen.Kinderen die veel huilen en onrustig zijn. Ook huisdieren hebben hier veel last van en komen dan bij de dierenarts, van wat is er aan de hand.In vroegere tijden hadden wij al last van aardstralen. Een bed moest dan verzet worden en je sliep weer beterder. Maar in deze tijd, wordt alles met elkaar negatief beinvloed. Samen met de electrosmog.
Het Protect buisje geeft een helende werveling, die je dag en nacht, beschermd tegen alle vormen van electrosmog en het magnetisch veld.Het protect buisje wordt gemaakt door een glasblazer.Hij vult het met gedestileerd water. Als het bij ons komt, gaat het tussen de Lakhovsky ringen van de MWO machine.Dit is een hoogfreqent machine die alle kleuren en tonen van het spectrum geeft.De buisjes staan er wel een uur tussen. Dan zeker twee uur tussen bioresonantie apparatuur. Alle Rife hertz freqenties die nodig zijn voor het Protect buisje word.Daarna gaat Liesbeth er mee in haar handen zitten en zij vraagt dan de kosmische energie, die nodig is voor het protect buisje.als laatste wordt het energetische gecodeerd.Marianne krijgt het dan in haar handen en beschrijft dan wat het doet, en dat is zo ontroerend.Dit buisje geeft je dus kosmische energie en bescherming tegen de electro smog.Als je dit buisje draagt, zal je lijf langzamerhand gaan ontstressen. Dit heeft tijd nodig en langzamerhand, zal je je relaxer gaan voelen.Soms moet je meer inzetten. Dit is naar gelang er meer electro smog is.Dit buisje kan je `s nachts onder je hoofdkussen leggen. Vooral bij kinderen is dit prettig, of `s avonds in een glas met water en s`morgens weer opdrinken.In de broekzak of in een koortje of ketting om de hals.Bij b.v. een hond, een flexibel koortje en daar het buisje in en dan om de hals knopen. Bij de poes in de mand enz.Dier en mens hebben zo hun persoonlijke bescherming tegen de electrosmog.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies