Balance Harmonizer smal
Balance Harmonizer smal

Wij hebben twee modellen ontwikkeld van deze prachtige glazen spiralen, net als alle ander glazen buisjes en bolletjes verrichten deze ook weer wonderen.

Artikelnummer

1011 

Verzendkosten

€ 5,00 

EAN

 

€ 135,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

 
Wij hebben twee modellen ontwikkeld van deze prachtige glazen spiralen, net als alle ander glazen buisjes en bolletjes verrichten deze ook weer wonderen.
Je kunt dus met recht zeggen verwacht een wonder!!
Dat deze spiralen en buisjes je leven in positieve zin volledig kunnen veranderen is mijzelf en Inmiddels vele anderen duidelijk.
Zoals velen van u weten is alles in deze stoffelijke wereld niets meer of minder dan energie met een voor elk voorwerp individuele frequentie. Deze energie is van levensbelang. De persoonlijke frequentie van ieder Individu kan verstoord raken door bijvoorbeeld een ongeval, stress, scheiding enz. Deze storingen zijn vervelend en uiten zich doorgaans op de zwakkere plekken in het lichaam en geven emotionele klachten en pijn. De spiralen en buizen bezitten een energieveld dat elk levend wezen kan doordringen: plant, dier of mens en kunnen bijdragen tot herstel van de persoonlijke frequentie. Door met deze spiralen en buisjes te experimenteren kunt u ervaren hoe bv. eten opgewaardeerd wordt en lekkerder gaat smaken, hoe pijn snel en effectief bestreden wordt. Ook fantastisch om te gebruiken tijdens het sporten, ook kunt u door het gebruik u energieker gaan voelen en een betere nachtrust krijgt.

  • Plaats de grote Balance Harmonizer in of bij de boodschappen minimaal 15 tot 30 minuten.
  • Leg de langwerpige Harmonizer In uw bed of houdt de Harmonizer regelmatig In uw handen.
Voor informatie over de andere buisjes en bolletjes kunt u daarvoor de gebruiksaanwijzing lezen van deze artikelen.
Ervaringen:
• Ik had een peesschede ontsteking in de hand, de dokter vertelde dat een operatie pijnlijk zou zijn. Ik heb zo vaak als ik kon de Balance Harmonizer op de plek gelegd. De zwelling was na een week weg en de klachten zijn voorgoed verdwenen.
• Mij inspannen was onmogelijk; ik werd daar doodmoe van; in het ziekenhuis kon men niets vinden, toch wil je beter worden. De klachten had ik al drie jaar. Ik ben de Balance Harmonizer gaan gebruiken en na 2 á 3 maanden begon ik mij beter te voelen en kon ik me weer inspannen. Een heerlijk gevoel, sterker nog, ik ben weer aan het werk, wel voor halve dagen maar dat worden binnenkort weer hele dagen.
• Mijn broer brak zijn been en had verschrikkelijk veel pijn. Ik gaf hem de Balance Harmonizer en na 10 minuten zakte de pijn en was na een half uur weg. De arts vond het een snelle genezing.
• De Balance Harmonizer helpt voor hoofdpijn. Ik gebruik hem nu bij een plant die daardoor weer opnieuw begint uit te komen.
• In tien minuten waren een verse blauwe plek en de zwelling door het gebruik van de Balance Harmonizer zo goed als verdwenen!
• Over de Balance Harmonizer heb ik niets anders dan goede berichten, zowel bij mijzelf als bij anderen. Ze verdrijven pijn en zijn wonderbaarlijk bij brandwonden en kneuzingen. De pijn wordt eerst iets sterker en vermindert dan zeer snel.
• Uit pure nieuwsgierigheid heb ik de Balance Harmonizer gekocht; het werkt heel sterk bij snij- en brandwonden. Bij maagpijn was het alsof de maag zich na een minuut of tien ontspande. De Balance Harmonizer werkte ook goed bij mijn ziek konijntje. Maar bij snijwonden werkt het spectaculair, al na 5 á 10 minuten.
• Mijn vrouw had keelpijn en na twee maal een kwartier de Balance Harmonizer tegen haar keel aangehouden te hebben was het over. In de wintermaanden zitten we in Spanje. Het water is daar niet te drinken maar sinds we de Harmonizer hebben is het water lekker zacht van smaak. Een kennis van ons had knieklachten maar na een uurtje behandelen met de Balance Harmonizer waren de klachten aanmerkelijk minder geworden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.