Cattle Generator 1  2013 Normaal Cattle Generator 1  2013 Normaal Cattle Generator 1  2013 Normaal
Cattle Generator 1  2013 Normaal Cattle Generator 1  2013 Normaal Cattle Generator 1  2013 Normaal
Cattle Generator 1 2013 Normaal
Deze generator is speciaal ontwikkeld voor Para TBC en andere darmaandoeningen. Deze nieuwe uitvoering is nog nauwkeuriger en werkt daardoor nog beter!

Artikelnummer

2007b

Verzendkosten

€ 5,00

€ 385,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Deze generator is speciaal ontwikkeld voor Para TBC en andere darmaandoeningen. In de praktijk blijkt deze generator het bijzonder goed te doen en ze zijn erg makkelijk in gebruik.
Het enige wat u hoeft te doen is deze generator bij het dier om te hangen in een water- en stofdicht tasje. Tevens kunt u preventief In de stal 2 generators tegen over elkaar ophangen.
Ze hebben dan een bereik van ongeveer 8 tot 10 meter rondom.
De Cattle generator 1 bevat frequenties van twee apparaten samen. Eerst begint het apparaat met een groot aantal frequenties tegen Para TBC en de stimulering van de darmen. Daarna worden er frequenties uitgezonden tegen parasieten, virussen en schimmels en als laatste worden er frequenties voor ontgiften, dus afvalstoffen afvoeren, uitgezonden.
u zult zien dat uw dieren zich weer beter en gezonder gaan voelen. Deze Cattle generator bevat naast de bijzondere hertz frequenties een Infrarood lampje en een mobiuslus. Dit alles maakt hem tot een krachtig bioresonantie apparaat.


Deze nieuwe uitvoering is nog nauwkeuriger en werkt daardoor nog beter!

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies