Happiness Harmoniser kaars Happiness Harmoniser candle
Happiness Harmoniser kaars Happiness Harmoniser candle
Happiness Harmoniser Kaars
NIEUW NU OOK DE HAPPINESS HARMONISER CANDLE om op te hangen. Deze prachtige grote glazen energiebuis brengt rust en harmonie in uw huis en bedrijf. Zie nieuw artikel over wildgroei van antennes

Artikelnummer

1001a

Verzendkosten

€ 5,00

€ 165,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Happiness Harmonizer Kaars     en Happiness Harmoniser Candle (met glazen oog om op te hangen)          


In deze tijd van veel onnatuurlijke prikkelingen, is het fijn als je iets heb, wat je daarmee beschermd.
In veel huizen, kantoren, boerderijen enz. enz enz., is veel op het gebied van electrosmog aanwezig.
Vaak op kantoren staan UMTS masten, er is op het hele kantoor draadloos internet, dect telefoons op ieder bureau. Wifi bij de melkrobot, mobiele telefoon op zak. In de huizen komt daar nog bij de : magnetron, elektrische wekker, elektrische verstelbaar bed,digi tenne, afstandbediening, dim schakelaars.
.Mensen en dieren die hier werken, wonen en aanwezig zijn, gaan als zij in een oerconditie zijn, gewoon hun gang.
Maar als er een 
 kink in de kabel komt is, bv ziekte enz, Raak je in een cirkel, waar je niet meer uitkomt. Dit geeft b.v. de volgende klachten: nekklachten, gal lever, niet meer of slecht kunnen slapen.
Veel ziekte verzuim op de bedrijven, zonder een reden. En op de boerderijen waar b.v. de koeien, uierontstekingen en klauwontsteking hebben enz. enz.Koeien geven veel minder melk, veel miskramen enz. enz
.Er ontstaat dan de vraag, hoe komt dat en hoe komen wij hier vanaf.
 
De Happiness Harmonizer wordt gemaakt door een glasblazer, hij vult het met gedestileerd water.
Als het bij ons komt, gaat het eerst  tussen de Lakhovsky ringen van MWO machine.Dit is een hoogfreqent machine, die alle kleuren en tonen van het spectrum heeft.
De Happiness Harmonizer  staat er wel een uur tussen.
Dan zeker 2 uur tussen bioresonantie apparatuur. Alle Rife hertz fregenties die nodig zijn voor de electrosmog, worden ingezet.
Daarna gaat liesbeth er mee in haar handen zitten en vraagt de kosmische energie die nodig is voor de Happiness Harmonizer
.Als laatste wordt de buis energetisch gecodeerd.Marianne krijgt dan de Happiness Harmonizer, om te voelen wat er mee gebeurd is. Het is diep ontroerend om te mogen ervaren wat het allemaal doet en dan te kunnen beschrijven.
De Happiness blijft voor altijd zijn werking houden.Deze buis geeft je dus kosmische energie en bescherming tegen electro smog Ook aardstralen werken hier met alle electrosmog negatief op mee..

De werking gaat wel zo 10 meter om de kaars.
De Happiness Harmonizer  staat in een kurk, deze kan je gewoon neerzetten op kantoor, in je huis en op de boerderij.
Dit zorgt d.m.v. de engelen energie voor nde ompooling van negatief{links draaiend ]  naar positief { rechtsdraaiend}..

Het beschermd tegen de magnetische velden en je huis ,kantoor enz. tegen electrosmog van buitenaf.De UMTS masten en de Dect telefoon van de buren.Je ziet dat mens en dier zich langzamerhand gaat herstellen van de electrosmog. Stallen worden rustiger, mensen gaan meer ontspannen en slapen.

En je lijf gaat ontgiften. Veel water drinken is aan te bevelen.Als je gespannen bent, kan je de energetische kaars ook vasthouden,of over de pijnlijke plek halen.Een kan met water naast de buis zetten en je drinkwater smaakt beter.
Kortom deze Happiness Harmonizer zorgt voor ontspanning bij mens en dier.

 
 


 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies