Top

MultiWave Oscillator Driver 220/240-volt ( Op aanvraag)

  • MultiWave Oscillator Driver 220/240-volt  ( Op aanvraag)
2.400,00
per stuk

Let op!!!
MWO Driver
Multi Wave Oscillator bied je lichaam een breed spectrum aan frequenties.

De Multiwave Oscillator versie 2004 is een 220/240 Volt uitvoering met timer, sparkgap instelbaar en met fine tuning om het aantal pulsen per seconde in te stellen. Het is de krachtigste MWO met een bipolaire Tesla spoel. Deze MWO is een gewaardeerde krachtbron om de originele Lakhovsky antennes aan te sturen.

 


Achtergrond
De van oorsprong Russische wetenschapper George Lakhovsky ging ervan uit dat iedere cel in het lichaam fungeert als een zender en ontvanger.

Is het lichaam ziek of uit balans dan hebben de cellen een andere trilling. Bied je dan het lichaam een breed spectrum aan frequenties aan waarin ook de harmonische trillingen zijn opgenomen, dan is de beschadigde of zieke cel in staat zijn eigen frequentie te ontvangen. Hij kan zo weer in zijn eigen trilling terugkomen waardoor de cel in staat is te regenereren en een sneller herstel mogelijk is. Inmiddels hebben we meer dan duizend  M.W.O. 's gebouwd, welke over de gehele wereld gebruikt worden door artsen, therapeuten, klinieken, onderzoekers en ook particulieren.

De Lakhovsky M.W.O. die door hem begin 1900 in samenwerking
met Nikola Tesla ontwikkeld is, bestaat uit prachtig gestemde, oscillerende antenne ringen die een briljant spectrum aan frequenties afgeven. Tesla leverde de hoogfrequente voltage techniek om de door Lakhovsky ontwikkelde gestemde resonantieringen aan te sturen.

De antennes zijn uit verschillende metalen opgebouwd. Lakhovsky deed veel wetenschappelijk onderzoek in Parijs en Wenen en heeft een breed scala aan ziektes behandeld. Later bleek echter dat de M.W.O. voor veel meer doeleinden geschikt is. De M.W.O. is een uniek instrument en word door ons op bestelling geleverd.


 

Bestellen
Voor het bestellen of het aanvragen van een offerte, van dit artikel, kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of plaats het product in uw winkelwagen en doorloop het betaalproces. Uw bestelling en gegevens zijn dan bij ons bekend en we zullen dan contact met U opnemen.
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijkenStuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code