Mountainlight Therapielamp 4 x 18 watt
Mountainlight Therapielamp 4 x 18 watt
Mountainlight vitaliserend volspectrum licht is in elke situatie waar een tekort aan natuurlijk licht is, het optimale alternatief.

Artikelnummer

2021

Verzendkosten

€ 5,00

€ 325,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Daglicht is de bron van alle leven, mens, dier en plant kunnen niet zonder. Veel mensen, dieren en planten verkeren echter in om­standigheden waarin ze te weinig aan het onbelemmerde daglicht zijn blootgesteld. Impulsen die het licht vooral de ogen en ons lichaam geeft, worden in onvoldoende mate ontvangen, waardoor ons organisme niet meer in staat is optimaal te functioneren.
Mountainlight vitaliserend volspectrum licht is in elke situatie waar een tekort aan natuurlijk licht is, het optimale alternatief. Volspectrumlicht heeft een aantoonbaar gunstig effect op o.a.:
Bloeddruk, Cholesterol niveau, Zuurstof opname door het bloed, Acne en huidziekten, Het concentratievermogen. Maakt meer alert, Moeheid en depressie, Weerstand tegen infecties, Spiertonus, kracht en doorbloeding. Bevordert opname van vitamines en mineralen.
Ervaart u tijdens het werk concentratieverlies, hoofdpijn, duizelig­heid, prikkelbaarheid, irritatie van de ogen, huid of keel?
Er zijn genoeg mogelijkheden om de werkomgeving te verbeteren.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies