Pet Generator 2013 Normaal

Deze rife hertz frequenties zijn doeltreffend voor allerlei vormen van ontstekingen, virussen, parasieten en bacteriën bij dieren. (Infrarood

Artikelnummer

2005b 

Verzendkosten

€ 5,00 

EAN

 

€ 285,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze rife hertz frequenties zijn doeltreffend voor allerlei vormen van ontstekingen, virussen, parasieten en bacteriën bij dieren. Het enige wat je hoeft te doen is het naast het dier te leggen. Voor paarden, koeien en andere grote dieren kun je een zakje maken en het op het dier bevestigen of omhangen. Het bijzondere is dat als de juiste frequenties worden ingezet alleen verkeerde bacteriën gedood worden en niet de goede.
Dieren gaan vaak veel meer drinken omdat dat een natuurlijke manier is om afvalstoffen kwijt te raken. Soms kun je ook een kleine verergering krijgen, (homeopathische reactie), maar dit is tijdelijk. Natuurlijk kunt u de pet generator ook voor uzelf gebruiken. Dit is een super gemakkelijke manier voor uw dieren.
Bij ernstige aandoeningen is colloidaal silver aan te bevelen. Inmiddels in gebruik door boeren voor koeien en paarden. Ook zeer geschikt voor poezen en honden.
Een mevrouw, zelf dierenarts, zet het in een kooI met papagaaien.
 

Deze nieuwe uitvoering is nog nauwkeuriger en werkt daardoor nog beter!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.