Top

Portable MultiWave Oscillator

  • Portable MultiWave Oscillator
  • Portable MultiWave Oscillator
3.081,83
per stuk

Let op!!!

  • Vanaf prijs
  • Verzendkosten en verzekering in overleg!!!
  • levertijd 2-3 werkenPortable MWO
Deze MWO is minder krachtig als de super charged version en wordt vaak aangeschaft om mobiel te kunnen zijn. Deze uitvoering is ook zeer geschikt voor accupunctuur of diegene die met pressuur punten werken.  En uiteraard ook zeer geschikt om mee te nemen op vakantie.


Achtergrond
De van oorsprong Russische wetenschapper George Lakhovsky ging ervan uit dat iedere cel in het lichaam fungeert als een zender en ontvanger.

Is het lichaam ziek of uit balans dan hebben de cellen een andere trilling. Bied je dan het lichaam een breed spectrum aan frequenties aan waarin ook de harmonische trillingen zijn opgenomen, dan is de beschadigde of zieke cel in staat zijn eigen frequentie te ontvangen. Hij kan zo weer in zijn eigen trilling terugkomen waardoor de cel in staat is te regenereren en een sneller herstel mogelijk is. Inmiddels hebben we meer dan 250 M.W.O. 's gebouwd, welke over de gehele wereld gebruikt worden door artsen, therapeuten, klinieken, onderzoekers en ook particulieren.

De Lakhovsky M.W.O. die door hem begin 1900 in samenwerking
met Nikola Tesla ontwikkeld is, bestaat uit prachtig gestemde, oscillerende antenne ringen die een briljant spectrum aan frequenties afgeven. Tesla leverde de hoogfrequente voltage techniek om de door Lakhovsky ontwikkelde gestemde resonantieringen aan te sturen.
Bij de Portable kan een Rife Lamp aangesloten worden.
Ook is het mogelijk om colloidaal zilver te maken


Deze portable Multiwave wordt geleverd met:

2 Printplaat antennes met standaars
2 Kabels
2 Kussens met een therapie lampje


Offerte
Voor het aanvragen van een offerte kunt u een bericht sturen via onze contactpagina.
 Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code