Schumann Generator 2013 Normaal

De Schumann Generator is een simpel en tevens vernuftig toestel die de Schumann frequentie uitzendt. Deze nieuwe uitvoering is nog nauwkeuriger en werkt daardoor nog beter!

Artikelnummer

2001b 

Verzendkosten

€ 5,00 

EAN

 

€ 270,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
De Schumann Generator.

De Schumann generator en waarom is deze zo belangrijk.
Ik wil uitleggen wat het voor je kan betekenen.

De planeet aarde werkt in een natuurlijk ELF signaal gebied, met een gemiddelde tussen de zeven en negen hertz. Onderzoek  met dieren heeft uitgewezen dat wanneer  deze natuurlijke freqenties gedurende een bepaalde tijd veranderd wordt, reproducerende en andere systemen van het lichaam onmiddelijk beinvloed worden.

Het is belangrijk om te weten dat wanneer men de natuurlijke freqentie-emissie van het menselijk brein meet in een ruimte die afgeschermd is voor allerlei ELF [ electrosmog}invloeden, het hersensignaal {alfa golven}.Identiek  is aan de freqentie die door de moeder aarde wordt uitgezonden {Schumann freqentie}.

Recent onderzoek heeft uitgewezen, dat mensen die voor een monitor zitten te werken, op een waterbed, electrische deken,wekkeradio of andere storingsbronnen slapen, erg gevoelig zijn voor ziektes, onrustig zijn en overgevoelig kunnen worden.


Je kunt het niet horen,zien,ruiken of proeven{ wel meetbaar}.Toch worden wij vaak ongewild langdurig belast met deze exstreem lage freqenties, tussen de 1 en 60 hertz.
De laatste dertig jaar is de elektronische vervuiling miljoenen keer vermeerderd.
Daarom is het heel belangrijk dat je een Schumann generator bij je heb.

In onze Schumann generator zit een mobiuslus en een in frarood lampje ingebouwd, wat de werking energetisch dieper maakt. De generator werkt op twee 9 volt batterijen, die een flink tijdje meegaan en eenvoudig te verwisselen zijn.
Dit is bij elkaar een heel vernuftig toestel.
De Schumann generator heeft door de loop van de jaren al bij veel mensen en dieren rust gebracht.

Een boer in Groningen heeft veel last van aardbevingen en werkt al jaren met onze spullen naar volle tevredenheid. 
Maar bij de aardbevingen, ontstaat er onrust onder de dieren. Door een grote Schumann generator in de schuur neer te leggen, geven de koeien weer meer melk en de rust is terug.Ook gaan de koeien vaker door de melkrobot.
De boer voelt de aardende werking in zijn benen.
In de auto`s van tegenwoordig is veel elektronica  en als je lange ritten moet maken, kom je vaak heel moe aan. De Schumann generator geeft dan weer rust terug door de aardende frequentie. Ook bij wagenziekte is dit de oplossing.
Op veel scholen is er WIFI,DECT telefoon. ELEKTRONISCHE SCHOOLBORDEN.
Kinderen zijn vaak moe, onrustig ,slapen slecht enz.
Wij adviseren dan ook een Schumann generator in een tasje mee te geven en heel de klas heeft er baat bij.
Vooral hooggevoelige kinderen, vinden meer rust.
In kantoren en fabriekspanden is er natuurlijk heel veel elektrosmog. Vaak als er dan een paar Schumann generatoren en een paar Happiness Harmonizers geplaatst worden, gaat het ziekte verzuim weer omlaag en kan iedereen weer met plezier zijn werk doen.
Ook bij maneges,dierenartsen, kinderboerderijen, is het zelfde aan te bevelen voor meer rust.
Ook als je op reis gaat met het openbaar vervoer, en in het vliegtuig, geeft de  Schumann generator weer  rust en je heb dan ook geen jetlag.
In je huis op een centrale plek de Happiness Harmonizer Kaars/pyramide ,samen met de Schumann generator krijg je je rust weer terug en kan je weer ontspannen slapen.
Bij de baby op de kamer{Baby phone] en je kindje is weer rustig.

  Deze nieuwe uitvoering is nog nauwkeuriger en werkt daardoor nog beter!

Hieronder als u op het webadres klikt vind u een wetenschappelijk artikel van Saskia Bosman over de Schuman resonatie van 7,8 Hetz , dat zich als een elektro-magnetische golf tussen de aarde en hogere atmosfeer manifesteert .Onze hersenen zijn daar op afgestemd , op een lage alfa ritme, de hersenfrequentie van o.a. ontspanning en  zelfherstel. 
 
http://www.antonteuben.nl/wp-content/uploads/2014/03/TIG19_6_01_Bosman.pdf

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.