Top

Blog

It's Brings Heaven Foundation 
(link)


Een soort ehbo kit.

Wij willen het volgende met jullie delen
Mensen die onze producten gaan gebruiken, reageren niet allemaal op de zelfde manier.

Het is ons gebleken dat het meestal een heel proces is, waar men mee aan de gang gaat

Als je met onze producten aan de gang gaat, vindt er een ompoling plaats. In je eigen lijf en in huis en bedrijf.

Soms is een ondersteunende heling nodig, om het proces zachter te laten verlopen.

Mens en dier kunnen gaan ontgiften en kunnen emotioneler worden.

Dit kan gerust zo een half jaar duren, voordat men zich anders voelt. Wij begeleiden dit altijd als men dit wilt en overleggen waar nodig is.

Als een plek historische belast is, is het verstandig om een heling te geven. Vaak kan een kind dan weer slapen en is niet meer bang. Een koe wil weer op een plek staan,wat hij eerst niet wilde. enz

De terugkoop garantie, passen wij ook per persoon aan en zijn hier heel soepel in.De ene mens is de andere niet, en ook bij dieren kan het wat langer dure

Dus als het bij jou langer duurt, dan weet je waarom en hoef je niet te denken, het doet niets bij mij. Bij twijfel altijd bellenMooi als je mee krijg waarvoor je hulp gevraagd en aanvaard word  .

Tache gaat vanzelf na het eten in de mwo.

Ze is geopereerd aan de milt die 5 kg woog.

Ze houdt van de mwo  sinds ze demodex gehad heeft en is genezen van demodex vooral in de mwo met de antennes.

Daar gaat ze direkt tussen liggen ook al is ze niet ziek.

Ook geef ik haar nu colloidaal zilver 2x per dag.

 

Ze heeft verder veel rust en slaapt veel, maar zodra ik de kamer uit ga is ze wakker en wil ze me volgen. 15 maart wordt ze 13 jaar.

Heel veel liefs,

 

Tache en Athena


 

"door gekregen van klant van ons" Mooi om te horen en ervaren dat de hond nu een stuk beter en rustiger is geworden @protechtectbuisjemooinieuws

Gisteren weer een hond op consult gehad die bij de meting last blijkt te hebben van electrosmog. Vooral van de DECT telefoon (draadloze telefoon) in huis. Dit heeft effect op vitaliteit van hersenen en zenuwstelsel met allerlei klachten als gevolg. Met een ‘afschermingsbuisje’ met de juiste 'frequenties' aan de halsband is een hond continue beschermd. Klachten verdwijnen en blijven hierna weg! Ik heb hier al veel goede ervaringen mee opgedaan. Indien je interesse hebt in dit onderwerp kun je een eerdere nieuwsbrief met dit onderwerp bij mij opvragen.
Dit lieve kerststalletje heeft een meisje gemaakt van ons verpakking materiaal .

En heel leuk er een foto van gemaakt en naar ons toegestuurd . 

Deze foto's kregen wij van een lieve vrouw die dat speciaal voor ons heeft gemaakt .  

                     

"Met de volgende tekst" 
Zie jezelf als een gouden zonnestraal 
Ja , ook jij bent dat echt !
Zelfs voorbij de wolken
en na de regen,schijnt
de zon speciaal voor jou 
Gelukkig zijn ,
is je geboorterecht . 
Met hartelijke dank aan de dames 
van VioletOcean.nl
Zonder jullie had ik die nooit gered

 

 

 

Onze Schumann Generator.

 

Onze Schumann Generator wordt steeds meer ingezet, als men last heeft van electrosmog.

De schumann freqentie zorgt dat je huis en jezelf meer aard.Een vrouw vroeg onze hulp, want door de electrosmog, was zij volledig uit haar balans. Zij had last van oorsuisingen en kon af en toe maar een dagdeel ergens naar toe.Wij hebben haar met healingen ondersteund en ging verder aan de gang, met het Protect buisje en de Chakra balans buisje en de Schumann Generator.Nu na een tijdje waren de oorsuisingen weg en kan zij weer overal naar toe. Zonder ongelooflijk moe te zijn.De Schumann Generator noemt zij nu haar vriendje en neemt het overal mee naar toe.

 

Onze Schumann Generator heeft een Mobiuslus en een Infrarood lampje, wat de freqentie energetisch versterkt.Er zijn vele soorten en maten in de handel en velen al uitgeprobeerd.

Maar het is nu gebleken dat deze Schumann het sterkst uit de bus is gekomen.

 

Een ander voorbeeld.

Een boer in het aardbeving gebied, was hier door veel onrust bij koeien ontstaan.Wij adviseerden een grote Schumann Generator in zijn stal te leggen.Al na korte tijd kon hij meer rust ervaren en de koeien gingen weer gewoon hun gang. Bij dieren kan je het altijd gauw zien of het wat doet.Al onze Generatoren zijn er in 2 maten.In overleg komen wij er samen er dan wel uit, wat het beste is op dat moment.Bijvoorbeeld in een verf fabriek waar wij ook m ogen helpen, is een grote Schumann Generator nodig.De Schumann Generator wordt ook vaak meegenomen in de auto.Door de vele electronica in de auto, wordt een reis vaak nodeloos vermoeiend. Met de Schumann Generator gaat het veel rustiger.Op scholen verschaft de Schumann Generator veel rust, hier hebben wij regelmatig ervaringen mee.

De kinderen worden dan gewoon weer zichzelf en de juffrouw heeft plezier in het lesgeven en komt niet meer zo moe thuis.Bij paardenstallen verschaft de Generator veel rust en kunnen de paarden weer goed aarden en krijgen niet meer zoveel kwaaltjes.Electrosmog is vaak een grote oorzaak.Vaak staan naast stallen een grote zendmanst en in de stallen Wifi.

Als wij bij mogen helpen, zie je al gauw weer de boel stabiel worden.Dieren blij, boer blij.Hier doen wij het voor.

Wij willen ervaringen met jullie delen over de stelling:

Meten is weten.

 

Is dit wel zo en waar is dit op gebaseerd.

Als een therapeut gaat meten en hij is behoorlijk vermoeid, krijg je een vertekend beeld.Het is namelijk heel erg belangrijk, dat je jezelf heel leeg kan maken voor een meting.Ook de ruimte te reinigen wanneer er iemand is geweest is noodzakelijk.Je kan je voorstellen, je heb net iemand gemeten, met een heftige griep en je gaat door naar de volgende, die meting is gekleurd.Er wordt veel gemeten met de Biotensor of een Pendel en vele andere meet methodes.Als je zelf niet goed in jezelf zit, kan je nu eenmaal niet goed en zuiver meten.

Vaak zijn er therapeuten met veel spanning, die dit dan ook bij hun klanten meten. Dit kan een vertekenend beeld geven.Het is heel belangrijk goed naar je gevoel te luisteren, je leeg maken en dan voelen wat de ander nodig heeft.Meditatie is een goede remedie, door rust in je zelf, kan je het ook doorgeven.

 

Eelctrosmog is een hele grote oorzaak van ziek zijn, bij mensen van nu.Als er iemand gemeten wordt, lijken deze waarden wat er dan uitkomt, precies op Lyme . Vermoeidheidsverschijnselen, stijfheid,niet slapen enz.Maar door iemand dan op Lyme te behandelen, gebeurd er niet zoveel en raken verder van de wijs.Laten wij hierbij elkaar helpen en samen worden we dan weer een stukje wijzer

 

Een lief bericht van een man die heel blij is hoe hij nu in het leven staat.

Beste allemaal

Na een tijdje de Buisjes en de Apparaten, van Violet Ocean gebruikt te hebben.

Samen met de eetwijze van Weston Price.

En alles met matigheid consumeren, of wel consuminderen.

Kan ik nu een hele tablet Antidepresieva minder.

Ik voel nu veel meer en maak weer mijn eigen huis zelfstandig schoon.

Vooral de grote Relax Generator, heeft mij veel gedaan.

Ondanks mijn ziekte Schizifrenie, heb ik nu een gezond en gelukkig leven.

Liesbeth en Marianne bedankt.

Verhaal van 2 zussen uit Heerenveen.

Wij werden opgebeld door een oudere vrouw uit Friesland, zij had in een krantenartikel gelezen over ons,en wilde wel eens weten wat wij hadden en wat het deed.

Zij woond in een appartement en haar zus in een flat naast haar.Of wij langs wilden komen met onze producten, was haar vraag.

Ja natuurlijk en wij met ons kratje met spullen naar hun toe.Daar aangekomen zagen wij tegenover de flats, een levensgrote zendtoren , dat veroorzaakten daar heel veel electrosmog. De omgeving voelde daardoor vreemd en koud aan.

De zussen verwelkomden ons heel hartelijk en kregen gelijk koffie.Ja het slapen dat deden zij wel allebei, maar zijn zij wat stijf en weten niet meer goed ontspanning te krijgen. Vroeger woonden zij op het platteland zo midden in de natuur en hadden nergens last van.Maar wat nu, hoe moet dat nu.

Onze producten op de tafel gezet en de zussen begonnen te voelen wat het allemaal deed, nou het Protect buisje, voelde heel prettig, ik krijg het er warm van.Haar gezicht begon gelijk meer te ontspannen en kreeg meer kleur. De Happiness Harmonizer hadden zij allebei een goed gevoel bij en bij de Schumann Generator die wilde zij ook gelijk. Goh zei de ene zus, ik ben gek op jullie spullen. Ik wil ze niet meer kwijt hoor en neem het mee als ik op reis ga.

Wat een mooie oplossing hebben jullie en wat een mooi werk doen jullie zo.Na een tijdje gingen wij weer weg, en zeiden de zussen ons met veel vriendelijkheid gedag.

Thuis gekomen belde wij gelijk de zussen weer op, dat hadden wij afgesproken voor een energetische healing voor hun en het huis.

De volgende dag weer gebeld, ze vertelde allebei dat zij beter hadden geslapen en voelde zich veel vrolijker. Ja hoor hier gaan wij me door en wij zijn er blij mee.Binnen kort gingen zij met een boor reisje mee, nu de Schumann generator en het Protect buisje gaan gewoon mee hoor!

 

Een ervaring van een moeder.                                  
Februari 2014

Een vrouw belde, zei had problemen met haar kind.

Hij was heel druk, wilde niets meer, hij nam het leven heel zwaar en dat voor een kind van ongeveer 8 jaar.Zij wilde heel graag hulp maar hoe en wat.

Wat bleek nu, zij wonen in een gebied, midden in Nederland, waar heel veel zendmasten staan voor radio en telvisie enz.. In huis veel Wifi , Dect telefoon en op school ook alle toeters en bellen en electrlonische schoolborden. Dan mag je als mens wel heel sterk zijn, of gezond te blijven.

Dus adviseerden ik een Happiness Harmonizer in huis en een protect buisje voor haar en haar zoon. Een Schumann generator naar school en voor beiden Feeling Well Druppels.

Voor in de waterkan een Harmonizer, dit haalt alle blauwdrukken van medicijnen en schoonmaakmiddelen uit het water, waardoor je weer bergbeekjes water kan drinken.

De Schumann is een aarde freqentie en de Happiness Harmonizer Poold de energie om iv.m. de elctrosmog en het protect buisje is een persoonlijke bescherming tegen de electrosmog.

Hier wilde zij allemaal wel mee beginnen en tevens had ik voor hun en het huis een energetische healing gevraagd.De volgende dag weer terug gebeld, en ja hoor alles voelde rustiger en veel lichter geslapen.Twee weken later weer gebeld en nog verschillende healingen gegeven, ja inderdaad, het leven is nu anders.Haar zoon neemt de Schumann generator en het Protect buisje meer naar school en `s avonds weer mee naar huis. Wat een andere jongen, veel vrolijker er liever.Maar een tijdje later belde zij, wat was er nu , zoonlief wilde de Schumann generator niet meer mee. Wat bleek nu, de batterijen waren leeg!!!!!!!.Nieuwe batterijen erin gedaan en zoonlief liep er weer mee.Deze familie is nu  blij dat zij onze producten hebben gekocht en voelen zich weer heerlijk kin huis en school

Een ervaring van een klant            januari 2014

Hallo Liesbeth en Marianne

Ten eerste het was een hele fijne workshop, ik heb er van genoten en kom zeker weer.

Ik wil jullie bedanken voor de healingen en voor het prachtige amulet.

Marianne jij had bij het amulet een mooi verhaal;, over het loslaten en het stukje bij beetje oplossen van je problemen en dit door het amulet. Nu heb ik het volgende gedroomd.

Ik zag mezelf met een rugzak, een hele ouderwetse die ik me n og kan herrineren van mijn dienstijd. Vroeger ook wel door scholieren gebruikt en die noemden ze dan pukkel. Ik heb in mijn droom heel veel moeite moeten doen om deze af te krijgen, na een behoorlijke worstel partij, het was echt een worsteling, heb ik mij ontdaan van het ding.Na de zeg maar bevrijding, voelde ik me heel gelukkig en had het idee dat ik me weer vrij kon bewegen.

Ik was zeg maar zo licht als een veertje en onvoorstelbaar blij dat ik de rugzak kwijt was. Ik kon me de droom de volgende ochtend ook nog zeer goed herrineren , het was of het echt gebeurd was en dacht toen dit moet ik met jullie delen, dus bij deze. Ik ben heel benieuwd naar wat er misschien nog meer gaat gebeuren.

Met vriendelijke groeten,

Marten

bij de boerderij 

Met de Violet Ocean zijn we gisteren (19 April)  bij een boerderij (boven in Groningen) geweest in het kader van , deze "Martha" koe is 15 jaar oud .Zij is geboren 15-1-1999 te Groningen.Zij heeft als 2e koe op hun bedrijf de grens van 10.000 kg vet en eiwit gehaald.Op dit bedrijf helpen wij al 3 jaar , met onze producten.De koe kreeg een krans om zijn hals en de boer kreeg een mooi kado.

Onderwerp: gedichten voor mem (feb. 2014)

Beste Marjan

Bedankt voor de mooie gedichten, je kunt het goed onder woorden brengen.

Maar die lofzang voor mij is net iets te veel.Ik ben maar een gewoon mens, die haar  best wel doet om alles goed te verlopen in huis en met elkaar.Dus wel gewoon komen, bij ons gewone mensen, maar niet weer overdrijven.

Met vriendelijke groet,

Lucie vd Weij de vries

 

Dag lieve Liesbeth,(jan. 2014)

 

Dat vond ik ook! En ik genoot van je verhalen en later van jullie website.

Dat ziet er zeer goed uit, en wat zit de wereld toch prachtig in elkaar!

En zoveel mensen zijn zich dat niet bewust.Gelukkig merken we ook dat er een kentering gaande is. Jij zeker!Het moet heerlijk zijn om zo en met veel succes te werken op deze manier.

 

Ik draag je nog steeds een warm hart toe en wens je alle goeds.

 

Tot een volgend contact!                

Liefs,      

Geeske.

Hallo Marianne,(feb. 2014)

 

Bedankt voor je mailtje.

Fijn dat je gister weer een healing hebt gehad met mijn moeder. We merken allemaal verschil en dat is zeker heel erg fijn!Met mij gaat alles goed. Ik merk dat ik beter in mijn hoofd zit om het zo maar even te zeggen en maak me minder druk. Ik zie wel wat er allemaal op mijn pad gaat komen en zie dat met vertrouwen tegemoet.Wat leuk dat jullie weer een workshop gaan geven. Ik wil er graag bij zijn maar moet even kijken of dat gaat lukken, ik heb namelijk al twee (werk)-afspraken in de agenda staan voor die dag. Ik laat het je nog weten!

Ik contact je binnenkort weer even voor een bel-afspraak.

Een fijne dag verder en groetjes!

Diverse ervaringen van onze klanten met onze producten

 

 

Mei 2011 Hallo Marianne en Liesbeth

Zoals beloofd mijn ervaringen voor jullie.

Ik kampte sinds 2007 metr allerlei stralingsgerelateerde klachten. Dit uitte zich in hartritmestoornissen, slikklachten, benauwdheid, eczeem, vermoeidheid, duizeligheid, altijd zere benen, lage rugpijn en hele droge mond.

Nadat ik het hele ziekenhuistraject had doorlopen was het overall “ nee, er mankeert u niets”! Zou ik het dan verzinnen? Ik belandde in het alternatieve circuit en nadat iemand met een wichelroede het huis was doorgelopen, wist ik het; fijn gevoelig en overgevoelig voor straling. Er werd een apparaat geplaatst om te zorgen dat ik goed kon aarden thuis, omdat er bij on seen waterader onder ons huis door loopt.

Ik ging onder behandeling bij een acupuncturist, dit alles met veel succes. Ik knapte na een lange periode langzaam op en nam bescherming in de vorm van – in water opgeloste – ionen, mee voor onderweg en op mijn werk (de bibliotheek). Het bleef keuzes maken, na ergens anders te zijn geweest moest ik echt in rust en thuis herstellen en uitrusten. Er moest toch iets anders zijn? Het leven was wel erg beperkt zo. Tot dit voorjaar 2011 . Ik kreeg via een vriendin jullie artikel uit de Stentor aangereikt, nota bene vlak bij ons. Mijn man en ik zijn naar de lezing geweest bij “Geertien” en meteen merkte Marianne al op dat ik fijngevoelig was. Na die avond is er veel gebeurd. Ik draag nu een protect Harmonizer (Buisje) bij me en een Chakra buisje en het voelde vanaf de eerste dag heel goed.

Thuis hebben we de Happiness Harmonizer staan voor ontspanning en sind kort heb ik een Schuman Generator voor de aarde frequentie zodat ik overal goed geaard ben Dit voegde het topje toe, makkelijk mee te nemen en zelfs thuis voelt het nog veel beter.

Ik heb tijdens ziekte per telefoon healingen gehad van Marianne, ik heb mij in Jaren niet zo goed gevoeld! Ik kan nu overal weer heen zonder ziek of vermoeid te worden. Ik voel me er zeer gelukkig mee.

Liesbeth en Marianne, wat ben ik blij dat die vriendin mij dat artikel gaf!

Bedankt, ik ben blij dat ik jullie ontmoet heb

Tjallie.

 

Beste Liesbeth en Marian,

Bedankt voor de protect Harmonizer. Mem heeft even een koortje gemaakt, zo kan ik hem altijd dragen. We zijn blij met de cattle generators, nu is de hele stal beschermt. Het was even een stap terug maar nu weer twee stappen voorwaarts. Als we jullie nodig hebben trekken we weer aan de bel.

Oant sjen en de groeten uit Hommerts

 

 

    

 

 

Lieve Liesbeth

Mark en ik zitten op de bank en genieten na van een heerlijke dag. We genieten enorm van Thijmen en het kindje in mijn buik. Thijmen heeft rust gekregen na de healing en ook geven wij hem de Feeling Well druppeltjes. Hij is lief en ondeugend. Vandaag in de sneeuw was een kadootje. Hopen dat het goed gaat met jullie en de mooie plannen!

Liefs van Mark en Susanne Pouw.

Juni 2012 Gedicht van mevrouw Spieker een vrouw op leeftijd

De wonderkaars… (Happiness Harmonizer, Kaars)

Met de wonderkaars in de hand

Reizen Liesbeth en Marianne door het hele land

Zo bezoeken zij boerderijen en helpen

Ze de koeien weer aan het melken

Ook worden er weer kalfjes geboren

Met hele mooie poten en oren

Zo gaat men er mee naar bed

En word de wekker gezet

Dan leg ik hem op mijn buik

En even later hoor je het geruis

De maag en darmen beginnen te werken

Zo gaat men weer positief denken

Ook geneest hij wondjes aan armen

Oh wat zullen wij hem omarmen!

Dan behandelt hij ook het eten

Zodat we niet meer hoeven te zweten

Ook de kinderen worden niet vergeten

Want ze kunnen dan weer naar buiten om te spelen

Dan gaan we met de kaars naar buiten

Zodat ook de vogeltjes weer beginnen te zingen en te fluiten

Hartelijke groeten en veel liefs,

Mevrouw Spieker

 

Augustus 2012 Lieve Liesbeth,

Ik hoop dat je een heerlijk weekend hebt gehad! Bij ons schijnt de zon. Ik weet niet of het komt door de healing afgelopen vrijdag, of de pillen of de Inner Peace Amulet en misschien is het wel een combinatie van alles, maar ik voel me gelukkig weer helemaal mezelf. Met Floris gaat het ook heel goed. Hij heeft meer rust en zijn buikje rommelt niet meer. Ik wil je heel erg bedanken voor je steun en dat je altijd voor ons klaar staat. Echt zo fijn. Ik geniet van onze kleine ventjes en heb de rust die ik nodig heb gevonden. Floris slaapt inmiddels ook veel beter. Bij mij in mijn armen of bij Mark, soms in zijn bedje en dat is helemaal goed. Nogmaals super bedankt. Ik heb zojuist het geld naar jullie overgemaakt en een donatie gedaan aan de stichting "it Brings Heaven Foundation".

 

Ik wens je een hele fijne dag toe.

 

Heel veel liefs Suus

 

September 2012 Beste allemaal,

Mijn naam is Alex en heb de ziekte schizofrenie, ik merk er heel weinig meer van. Dank zij de buisjes en de generators ben ik helemaal in balans, ik ben nog nooit zo rustig en gelukkig geweest.

Ik gebruik het buisje chakra balance, de gewone zapper, de feelgood generator, de nierkruiden thee, de protect harmonizer en daarnaast gebruik ik de detox combination generator. Tevens doe ik daarnaast ook veel mindfulness en gezond eten en veel water drinken.

De buisjes van de Violet Ocean vind ik het sterkst. Verder kan ik nu zelf mijn huishouden bijhouden, ben ik niet meer achterdochtig en het gezonde eten kan ik nu heel goed verdragen. Door de buisjes laat ik me niet zo gauw meer meeslepen door negativiteit van anderen. Verder kan ik beter naar mijn gevoel luisteren in plaats van haar het aangeleerde denken te luisteren.

 

Liesbeth en Marianne hartelijk bedankt voor het toegewijd helpen via de telefoon.

Moge alle levende wezens gelukkig zijn.

Groet,

Alex

 

Oktober 2013 Lieve Liesbeth

Ik wilde je nog steeds laten weten, dat wij erg blij zijn met het Happy Feeling bolletje bij Romeyn op zijn kamer. Bedankt voor je tips en hulp.

Liefs Marlene uit Leusden.

 

 

Oktober 2013 Lieve Liesbeth

Ongeveer drie jaar geleden kwam ik voor het eerst met Liesbeth in contact. Dat eerste gesprek vegeet ik nooit, vele zouden er volgen. Over de meest uiteenlopende zaken praten we met elkaar, hemelse en aardse. Liesbeth weet dat zo prachtig met elkaar te verbinden. Niets spannends, niets ingewikkelds.

Met hele gewone jip en jannke taal helpt ze ook mijn dochter te begrijpen wat zij ziet en voelt maar niet altijd begrijpt. Liestbeth stelt gerust en geeft kracht en licht door.

 

Die ene keer dat ik haar ontmoet heb was al net zo’n special ervaring. Alsof ik ineens thuiskwam bij mijn Oer moeder. Zo’n liefdevolle, veilige beschermende en warme uitstraling.

 

En die handen :-)

Liesbeth is een heel begaafde vrouw.

Heel aards, heel oer heel gewoon en heel speciaal

Tineke Kuipers

 

 

September 2013 Goedemorgen Liesbeth en Marianne

 

Alles goed met jullie?

Even een berichtje voor jullie van Tuk het is al weer September 2013, wat gaat de tijd toch snel! Het gaat heel goed met mij, ben nu eindelijk in mijn eigen energie en heb een stukje rust gevonden. De afgelopen tijd ben ik erg aan het zoeken geweest wat qua voeding wel en niet bij mij past. Wat het voedingspatroon betreft ben ik finaal veranderd, drink weining koffie meer veel groene thee enz. Maar ik voel mij daar absoluut prime en energiek bij!

Lactose gebruik ik helemaal niet meer en dat voelt heel goed aangezien ik hele gevoelige sluimvliezen heb en nu gebruik ik ook geen neusspray meer (ook troep) ik ben nog steeds erg verguld met de buisjes en ook vooral het Schumann kastje deze helpt gigantisch als ik eens even goed geaard moet worden als ik hem per abuis vergeet mee te nemen als ik Steenwijk in ga dan kom ik echt bek af weer thuis, natuurlijk pak ik mijn grote vriend Schumann dan gelijk bij me en ben ook zo weer opgeladen. Jan en ik zijn weer heerlijk naar Terschelling geweest 2 weken en dan vooral op de boot voel ik me nu prettig dankzij de Schumann. Ook de zilverzalf van de dames :-) (zoals wij dat noemen) wordt bij ieder kwaaltje met success ter hand genomen en natuurlijk de zilvercolloidaal niet te vergeten.

Dames een hartelijke groet vanuit het mooie Tuk.

Tjallie en Jan.

 

Ervaringen op boerderijen

Boerderij "Heartland"  gebruikt de Mountainlight. De Mountainlight is een hoog frequentie lamp die bijdraagt aan de gezondheid en welvarendheid van de koeien. Naast deze lampen gebruikt met nog talloze ander producten van Violet Ocean hierdoor is er geen antibiotica meer benodigd en scheelt dit hoge dierenarts onkosten.

 

  

 

Dieren behandeld met de MultiWave Oscillator 

Rife tube in combinatie met Lahkovsky antennes.

Rife tube en Lakhovsky antennes kunnen zowel apart en gecombineerd toegepast worden.

Op deze foto is te zien hoe patient “poes” tegelijkertijd behandeld wordt met de Rife tube en de Lakhovsky antennes van Violet Ocean. Deze apparaten hebben gezamenlijk een nog krachtigere uitwerking

doordat tijdens het uitzenden de frequenties elkaar aanvullen. Een weldaad voor het lichaam.

 

 

De therapeuten passen de ontstorings-

en de regenerend ondersteunende apparaten

van Violet Ocean toe.

De energetische behandeling met de MWO begint al tijdens het consult. De MWO Rife Tube combinatie staat dan al aan en zorgt voor ontspanning bij zowel mens als dier.  Naast de ontspanning draagt het ook al bij aan een

genezing bevorderende behandeling doordat het een breed spectrum aan helende frequenties uitzend. Op de foto is goed te zien hoe zelfs stressvolle vogels, zoals deze papegaai, tijdens het lichamelijk onderzoek heel relaxed blijven.

 

 

 

 

 

Rife tube in koeienstal.

De zogenaamde Rife tube is een glazen bol gevuld met Helium gas en een negatieve en positieve pool. Wanneer deze tube aangesloten wordt op de MultiWaveOscillator (MWO) vindt

er een ontlading plaats tussen de twee polen en zendt het een breed spectrum aan frequenties

uit. Deze bol kan goed gebruikt worden in een

stal omdat het een bereik van 25m heeft.

Hierdoor is het mogelijk om tegelijkertijd alle dieren in een stal een ontspannende en genezing

bevorderende behandeling te geven.

Argongas lampje


Papegaai behandeld met het Argongas lampje. Ook met de combinatie van het Argongas lampje en een kussen is het mogelijk om een dier te behandelen, tenminste als het dier het toelaat  zonder stress. Het lampje kan goed gebruikt worden voor verlichting van allerlei soorten pijnen. De energie die door het lampje gevoerd wordt, bombardeert de cellen met miljarden elektronen en heft daarbij zenuwblokkades op, stimuleert de bloedcirculatie en vernietigt bacterien.

 

 

 

Konijntje voor de printplaat

Dit konijntje "Flappie" met luchtwegproblemen blijft tijdens de kerst zonder stress voor de spetterplaat zitten. Het geeft een gevoel van verademing omdat hij weer vrijer kan ademen na de behandeling.

2x per week wordt flappie op deze manier behandeld. Daarnaast wordt hij ondersteund met bioresonantie.

 

Kalfje tussen Lakhovsky antennes.

Aan beide zijden van het kalfje staat een Lakhovsky antenne die gemaakt is van gestemde ringen. De ringen zijn dus eigenlijk een muziekinstrument die een breed scala aan (niet hoorbare) frequenties uitzenden. Door tussen de antennes plaats te nemen kunnen de cellen van het lichaam uit de aangeboden fequenties die oppikken die ze nodig hebben. Doordat cellen weer de juiste frequentie krijgen kan genezing optreden. Deze ringen zijn geschikt voor individuele behandeling en werken erg krachtig.

 

Kalfje voor de printplaat bij Evert

De printplaat is ideaal voor het behandelen van dieren die problemen hebben met hun luchtwegen. De printplaat wordt aangesloten op de MultiWave Oscillator en daardoor ontstaan er allemaal vonkjes en een knetterend geluid komt uit de plaat. Daarom wordt deze plaat ook wel de vonkenschijf of spetterplaat genoemd. Tevens komt hierbij ozon vrij.

Ozon heeft een desinfecterend effect deze

plaat is ook zeer goed inzetbaar op huisdieren

en mensen.

 

 

Behandeling van paarden met de MultiWave Oscillator

Violet Ocean komt regelmatig op locatie op aan problemen te werken bij mens en dier. Er zijn ook zeer goede resultaten geboekt bij de behandeling van paarden met de MultiWave Oscillator. Hierover binnenkort meer.